Предмети за V разред

Уколико сте одсуствавали из школе па нисте чули предавање или сте присуствали настави али из било ког разлога нисте схватили лекцију, нудимо вам да на овај начин надокнадите пропуштено.

Такође, коришћењем нашег портала, односно видео лекција које су вам на овај начин на располагању олакшавате себи процес учења. При томе вам је наш портал и сви садржаји на њему које уплатите доступан било где и било када, са било ког уређаја: компјутера, лаптопа, таблета и наравно телефона.

Основна грађа за овај предмет је настала у оквиру припреме материјала за овај предмет за курсеве за припрему пријемног испита за средње школе. Списак свих лекција и тема које се обрађују треба да је у складу са Наставним програмом објављеним на сајту Завода за унапређивање образовања и васпитања као стручне институције која обавља овај посао за Министарство просвете Републике Србије.

Уколико вам и поред учења на овај начин изнето градиво не буде потпуно јасно на расплагању имате и наставнике који дају часове уживо на нашем порталу. Посетите страну Приватни часови/консултације уживо и изаберите наставника.
Математика за V разред zurb/img/aaNew/predmeti/koren.png Математика за V разред


499 РСД
30 ДАНА
Српски језик за V разред zurb/img/aaNew/predmeti/srpski.png Српски језик за V разред


499 РСД
30 ДАНА
Историја за V разред zurb/img/aaNew/predmeti/papir.png Историја за V разред


399 РСД
30 ДАНА
Географија за V разред zurb/img/aaNew/predmeti/globus.png Географија за V разред


399 РСД
30 ДАНА
Биологија за V разред zurb/img/aaNew/predmeti/list.png Биологија за V разред


399 РСД
30 ДАНА