Биологија за VI разред

Опис курса

Ваш предавач на овом предметном курсу је Марина Миљковић. Више о њој имате на крају ове стране. Цео курс је организован кроз кратке видео клипове са лекцијама, као и интерактивним питањима/тестовима по појединим областима.

Изнад овог текста имате на располагању демо снимке, кроз које се можете уверити у квалитет перцепије изнетог градива.

Избор лекција и задатака које се обрађују је у складу са званичним Наставним планом и програмом објављеним на сајту ЗУОВ-а као стручне институције која обавља овај посао за Министарство просвете Републике Србије.

Биологија за VI разред zurb/img/aaNew/predmeti/list.png Биологија за VI разред
399 РСД
30 ДАНА
  • +Праживотиње (1 лекција)
  • +Животиње (14 лекција)
  • +Еволуција (1 лекција)
  • 16 видео лекција
Марина Миљковић
Марина Миљковић,
Предавач

Маринa је дипломирани биолог. Још као апсолвент и одмах по дипломирању, радила је на Радио Београду и неким приватним радио-станицама као аутор и реализатор емисија на еколошке и друге теме из биологије. Искуство на радију, као и хоби – цртање и сликање, били су јој од велике помоћи приликом реализације снимања видео-презентације материјала изабраног за припреме за завршни испит из биологије. Од 2005. ради као наставник у ОШ „Бановић Страхиња“ у Београду, а од 2007. и у Хемијској-прехрамбеној техничкој школи као професор биологије и микробиологије.

Марина Дрндарски
Марина Дрндарски,
Консултант

Марина Дрндарски је један од најактивнијих (ако и најактивнији) наставник Биологије у Србији и тешко је набројати све облике њених ангажмана на пољу образовања. Аутор, коаутор и рецензент је више од 20 публикација (уџбеника, приручника, радних свески, збирки, програма, пројеката, дидактичких средстава), коаутор и предавач низа семинара за наставнике Биологије, учесник низа пројеката у образовању, њени радови су ушли и у Базу знања Креативна школа при ЗУОВ, члан је 11 друштава и организација које окупљају образовне раднике и биологе. Члан Управног одбора Српског биолошког друштва од 2010. Носилац је звања Педагошки саветник од 2013. Учествовала је у изради Стандарда за крај основног образовања, Наставни предмет Биологија, а сада учествује у њиховој ревизији.