Хемија за I разред гимназије

Опис курса

Пред вама је комплетно градиво и урађени најважнији задаци из хемије за први разред гимназија природно-математичког смера у извођењу Иване Вуковић, дугогодишњег професора Математичке гимназије у Београду.

Изнад овог текста имате на располагању демо снимке, кроз које се можете уверити у квалитет перцепије изнетог градива.

Избор лекција и задатака које се обрађују је у складу са званичним Наставним планом и програмом објављеним на сајту ЗУОВ-а као стручне институције која обавља овај посао за Министарство просвете Републике Србије.

Хемија за I разред гимназије zurb/img/aaNew/predmeti/epruveta.png Хемија за I разред гимназије
499 РСД
Стара цена: 999 РСД

30 ДАНА
  • +Хемијске реакције (11 лекција)
  • +Дисперзни системи (5 лекција)
  • +Оксидоредукционе реакције (6 лекција)
  • +Израчунавања на основу хемијских формула (9 лекција)
  • +Хемијске везе (4 лекција)
  • +Киселине, базе и соли (13 лекција)
Ивана Вуковић
Ивана Вуковић,
Предавач

Ивана је мастер хемије и дипломирани биолог. Један је од аутора уџбеника за хемију за 7. разред, који је на 65. Међународном сајму књига у Франкфурту 2013. добио награду „Најбољи европски уџбеник“ у категорији „12+“. Искуство у раду на поменутом уџбенику било јој је од велике помоћи у осмишљавању материјала за припрему за завршни испит из хемије на нашем сајту. Ради у Математичкој гимназији у Београду и један је од омиљених наставника.

Милош Милчић
Милош Милчић,
Консултант

Милош је доцент на Катедри за Општу и неорганску хемију на Хемијском факултету Универзитета у Београду. Поред значајног ангажовања и резултата на универзитетском нивоу где је обављао и функцију продекана за наставу на Хемијском факултету, Милош је и на нивоу основног образовања стигао да се позабави значајним темама. Од 2010. до 2012. био је председник Републичке комисије за такмичења из хемије за ученике основих школа, а почев од 2013. учествује у ревизији Образовних стандарда за крај основног образовања, наставни предмет Хемија..