Биологија за III разред гимназије

Опис курса

Пред вама је градиво биологије за трећи разред гимназија у извођењу Марине Миљковић и Луке Јовановића, наших проверених сарадника. Са Марининим радом сте имали прилике да се упознате уколико сте користили наше припреме за пријемни у средњу школу.

Изнад овог текста имате на располагању демо снимке, кроз које се можете уверити у квалитет перцепије изнетог градива.

Биологија за III разред гимназије zurb/img/aaNew/predmeti/list.png Биологија за III разред гимназије
999 РСД
Стара цена: 1,999 РСД

30 ДАНА
  • +Динамичка организација ћелије (8 лекција)
  • +Физиологија животиња (1 лекција)
  • +Преглед и категоризација органских система (30 лекција)
Марина Миљковић
Марина Миљковић,
Предавач

Маринa је дипломирани биолог. Још као апсолвент и одмах по дипломирању, радила је на Радио Београду и неким приватним радио-станицама као аутор и реализатор емисија на еколошке и друге теме из биологије. Искуство на радију, као и хоби – цртање и сликање, били су јој од велике помоћи приликом реализације снимања видео-презентације материјала изабраног за припреме за завршни испит из биологије. Од 2005. ради као наставник у ОШ „Бановић Страхиња“ у Београду, а од 2007. и у Хемијској-прехрамбеној техничкој школи као професор биологије и микробиологије.

Лука Јовановић
Лука Јовановић,
Предавач

Др Лука Јовановић је Медицински факултет Универзитета у Београду уписао 2010. године на коме је дипломирао 2016. године са просечном оценом 9,83 и стекао звање доктора медицине. У октобру 2016. године уписао докторске студије на Медицинском факултету Универзитета у Београду на модулу Микроби и инфекције. Од августа 2017. стално је запослен на једној београдској клиници као лекар на специјализацији из онкологије. Клинички стаж урадио је на Клиници за кардиологију Ургентног центра КЦС-а 2016. године. У периоду од 2013. до 2016. године боравио је у Универзитетској болници у Прагу на одељењу нуклеарне медицине и Клиници Св. Ђорђе у Лајпцигу, на одељењу неурохирургије као и на Клиници Крамаре у Братислави и Националној референтној лабораторији за стрептокок.