Историја за IV разред гимназије

Опис курса

Пред вама је градиво Историје за други разред гимназија у извођењу Драгане Мишић, дугогодишњег професора у Шесте београдске гимназије. Већи део градива је настао у фази припреме материјала за пријемни за правне факултете, тако да на располагању имате и тестове на крају сваког поглавља.

Изнад овог текста имате на располагању демо снимке, кроз које се можете уверити у квалитет перцепије изнетог градива.

Избор лекција и задатака које се обрађују је у складу са званичним Наставним планом и програмом објављеним на сајту ЗУОВ-а као стручне институције која обавља овај посао за Министарство просвете Републике Србије.

Историја за IV разред гимназије zurb/img/aaNew/predmeti/papir.png Историја за IV разред гимназије
299 РСД
Стара цена: 599 РСД

30 ДАНА
  • +Србија 1875-1914 (1 лекција)
  • +Европа 1875-1914 (1 лекција)
  • +Између два рата (1 лекција)
  • +Први светски рат (1 лекција)
  • +Краљевина Југославија (1 лекција)
Драгана Мишић
Драгана Мишић,
Предавач

Драгана Мишић је професор историје у Шестој београдској гимназији, са 25 година радног искуства и звањем педагошког саветника. Спада у ред најактивнијих наставнике историје у Србији. У својој богатој каријери радила је у више основних и средњих школа у Београду, била је аутор низа радова за различите базе знања (''Креативна школа'', ''Дигитални час''...), аутор, коаутор и реализатор низа семинара за наставнике историје. Стручни сарадник је оба Завода који се баве стручним пословима у образовном систему Републике Србије. Један од оснивача и члан руководства Удружења наставника „Доситеј Обрадовић“ као и један од аутора сајтова www.udruzenje-dositej.edu.rs и www.kosmet-zadecu.edu.rs