Историја

Опис курса

Драгана Мишић, наш предавач на овом курсу припреме за пријемни, још од 2011 године са великим успехом припрема ученике за пријемни испит на Правни факултет у Београду.

Од тада од данас десетине ученика, будућих студената права, су се припремали на основу ових материјала. Сви су успели да се упишу и то тако што су били међу првих 100 на листи примљених.

Пред вама су дакле, проверено, све неопходне лекције и тестови потребни за успешну припрему за пријемни. Материјали су дати у облику видео лекција које учење чине лакшим , а тестови су у интерактивни, чиме је омогућен и брз увид у тренутни ниво знања у процесу учења.

Изнад овог текста имате на располагању демо снимак, кроз које се можете уверити у квалитет перцепије изнетог градива.

Више о нашем предавачу, Драгани Мишић, можете наћи на страни О НАМА.

Историја zurb/img/aaNew/predmeti/papir.png Историја
11,999 РСД
ДО ИСПИТА
  • +Прва година (6 лекција)
  • +Друга година (5 лекција)
  • +Трећа година (14 лекција)
  • +Четврта година (5 лекција)
  • 30  видео лекција
  • 9  сати снимљеног материјала
Драгана Мишић
Драгана Мишић,
Предавач

Драгана Мишић је професор историје у Шестој београдској гимназији, са 25 година радног искуства и звањем педагошког саветника. Спада у ред најактивнијих наставнике историје у Србији. У својој богатој каријери радила је у више основних и средњих школа у Београду, била је аутор низа радова за различите базе знања (''Креативна школа'', ''Дигитални час''...), аутор, коаутор и реализатор низа семинара за наставнике историје. Стручни сарадник је оба Завода који се баве стручним пословима у образовном систему Републике Србије. Један од оснивача и члан руководства Удружења наставника „Доситеј Обрадовић“ као и један од аутора сајтова www.udruzenje-dositej.edu.rs и www.kosmet-zadecu.edu.rs