Хемија припреме пријемни - мала матура

Опис курса

Ваш предавач на овом курсу је Ивана Вуковић, а консултант је Др Милош Милчић. Њихове изводе из радних биографија можете видети на крају ове стране. Изнад овог текста имате на располагању демо видео клипове које можете погледати да бисте се уверили у квалитет перцепције изнетог градива и задатака.

Изнад демо видео клипова имате Решење о одобравању наших припрема као додатног наставног средства. Кликом на ПРЕГЛЕД... можете остварити увид у решење.

Сваки предметни курс садржи и интерактивне тестове.

Све неопходно градиво је изабрано на основу Стандарда за крај основног образовања за наставни предмет Хемија.

Хемија припреме пријемни - мала матура zurb/img/aaNew/predmeti/epruveta.png Хемија припреме пријемни - мала матура
499 РСД
Стара цена: 799 РСД

30 ДАНА
  • +Општа хемија (25 лекција)
  • +Неорганска хемија (19 лекција)
  • +Органска хемија (15 лекција)
  • +Решени задаци (18 лекција)
  • +Задаци и тест (0 лекција)
  • 77  видео лекција
  • 10  сати снимљеног материјала
Ивана Вуковић
Ивана Вуковић,
Предавач

Ивана је мастер хемије и дипломирани биолог. Један је од аутора уџбеника за хемију за 7. разред, који је на 65. Међународном сајму књига у Франкфурту 2013. добио награду „Најбољи европски уџбеник“ у категорији „12+“. Искуство у раду на поменутом уџбенику било јој је од велике помоћи у осмишљавању материјала за припрему за завршни испит из хемије на нашем сајту. Ради у Математичкој гимназији у Београду и један је од омиљених наставника.

Милош Милчић
Милош Милчић,
Консултант

Милош је доцент на Катедри за Општу и неорганску хемију на Хемијском факултету Универзитета у Београду. Поред значајног ангажовања и резултата на универзитетском нивоу где је обављао и функцију продекана за наставу на Хемијском факултету, Милош је и на нивоу основног образовања стигао да се позабави значајним темама. Од 2010. до 2012. био је председник Републичке комисије за такмичења из хемије за ученике основих школа, а почев од 2013. учествује у ревизији Образовних стандарда за крај основног образовања, наставни предмет Хемија..