КАКО КУПИТИ

Видео упутство


Ако вам је лакше да испратите упутство гледајући видео 
- можете кликнути на видео испод овог дела текста.

Региструјте се

Тренутно се може регистовати само користећи ваш мејл. Ово неопходно да бисте на Ваш имјел или мобилни телефон добијали све потребне информације у процедури куповине, као и да бисте увек имали могућност да поново добијете Вашу лозинку уколико је заборавите. На овај начин и штитите свој приступ нашем порталу.
Препорука је да користите ваш @gmail.com мејл, јер ћете са на тај начин регистрованим налогом, моћи да користите и Часове уживо


Улогујте се

Логујете се попуњавањем имејла и лозинком коју сте добили у процесу регистрације или после тражења нове лозинке коришћењем функције Заборављена лозинка.

Одаберите курс

После једног клика на избор курса који желите, било са стране ПОЧЕТНА или са стране ПОНУДА, доћи ћете на страну на којој је могуће почети процес куповине. Једним кликом на изабрано ДОДАЈ У КОРПУ, почињете процес куповине који затим настављате одласком на КОРПУ, у десном горњем углу било које стране на којој се налазите.

НАПОМЕНА: Обратите пажњу на зелено обојене СПЕЦИЈАЛНЕ ПОНУДЕ! 

Корпа

После уласка у КОРПУ (која се налази на врху странице - десно)
потребно је још само одабрати начин плаћања. Тренутно је могуће Плаћање уплатницом или Плаћање картицом (MasterCard, Visа..), као и Кредитом - који вам је иначе неопходан за Часове уживо.
Пре тога је неопходно штиклирати да прихватате услове коришћења.
Више о условима плаћања картицом на страни УСЛОВИ. 
Уколико имате КУПОН КОД можете га искористити једноставним уношењем у предвиђени простор. Укупна сума ће се аутоматски смањити за % предвиђен купон кодом.

Плаћање уплатницом

Ако сте изабрали ову опцију, на Ваш имејл ће стићи сви потребни подаци за уплатницу. 

Пошто извршите уплату и ми добијемо потврду од банке, уплаћени курс или пакет биће активиран. 

О томе ћете бити обавештени имејлом.

Уколико Вам се жури пошаљите нам pdf. или scan или фотографију уплатнице на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com (активирам чим приметимо мејл).

Или, ако баш журите - назовите нас на телефон који се налази у левом горњем углу сваке странице нашег портала да Вам дозволимо приремени приступ 24h од тренутка позива.

Потребно је још само да се поново улогујете и бићете на страни МОЈИ КУРСЕВИ, где Вас чекају сви уплаћени курсеви. 

Срећно у школи или на пријемном испиту!

Плаћање картицом

Уколико сте изабрали Плаћање картицом, по завршетку процедуре плаћања картицом сви уплаћени курси биће моментално активирани.

Потребно је још само да се поново улогујете и бићете на страни МОЈИ КУРСЕВИ, где Вас чекају сви уплаћени курсеви. 

Срећно у школи и/или на пријемном испиту!