ЧАС УЖИВО

Регистрација - мој кредит - корпа - резервација часа - присуство на часу

Регистрација и логовање

Ово су два обавезна и неопходна корака да бисте могли да уђете у процедуру куповине, односно резервација термина на часовима/консултацијама уживо.

Мој кредит

Да бисте могли да извршите резервацију жељеног часа, односно термина часа/консултација уживо код изабраног професора, неопходно је да на своме рачуну код нас имате довољно расположивог новца. Кликом на Мој кредит, уколико сте већ улоговани, можете унети износ који желите да уплатите. Приликом уплате картицом, 3% (или 30 дин уколико је износ мањи од 1000 дин) ће бити одбијено од количине кредита коју желите да допуните.

Корпа

Одласком у Корпу, која се налази у десном горњем углу, завршавате процес куповине.

Можете платити уплатницом или картицом. Уколико платите картицом износ кредита се аутоматски увећава. Уколико сте платили уплатницом потребно је неко време (обично мање од 24h) да Ваша уплата буде регистрована у нашем систему. Процедуру можете убрзати слање уплатнице (pdf, scan ili фотографије) на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.

Резервација часа

Кликом на ЧАС/КОНСУЛТАЦИЈЕ УЖИВО отићи ћете на страну на којој можете остварити преглед понуде свих предмета и наставника сврстаних по предметима и нивоима (основна, средња школа и факултет). Линк за часове уживо можете наћи на страни ПОНУДА, као и на страни ПОЧЕТНА.

Час можете резервисати и тако што ћете директно преко линка МОЈИ ЧАСОВИ отићи на своју страну и кликнути на линк ПРЕГЛЕД И ЗАКАЗИВАЊЕ ТЕРМИНА.

Пошто сте изабрали наставника за час који Вам је потребан, можете кликом на Преглед термина погледати термине које је наставник понудио.

Уколико изабрани наставник има понуђене термине кликом на ЗАКАЖИ ЧАС ће вам се отворити форма коју је потребно попунити, нарочито обавезна поља означена звездицом *. Потребно је да дефинишете који сте разред основне или средње школи, или која сте година факултета и из које области изабраног предмета желите час/консултације уживо, нпр: математика – линеарне једначине.

На овом месу можете и да потврдите да дозвољавате (ако сте тако одлучили) да на ваш час дође још ученика, ради остваривања попуста: за 2 ученика – 40%, за 3 ученика -50% и за 4 ученика – 60% попуста!

Уколико сте све обавили према овом упутству или сте једноставно интуитивно ишли како вас воде могућности на свакој страници на путу до заказаног часа – на мејл/телефон под којим сте се регистровали ће вам стићи информација о успешно заказаном часу и тачном времену почетка часа.

Присуство на часу

Тачно 5 минута пре почетка заказаног часа биће могуће да уђете на час. Процедура је једностовна: 1. улогујете се; 2. кликнете на МОЈИ ЧАСОВИ 3. на тој страни ћете пронаћи списак са заказаним часовима 4. изаберете час на који желите да уђете и кликнете на УЂИ НА ЧАС.

Препоручујемо Вам да имате веб камеру са интегрисаним микрофоном (наша препорука је Logitech C170 ради боље интеграције са белом таблом). Исто тако се препоручује коришћење слушалица како би се максимално елеминисали потенцијални проблеми са звуком.

На самом часу имате могућност да уживо комуницирате са наставником, да му пишете на простору за ЧАТ, као и да му шаљете фајл са задацима или фотографију задатака које желите да наставник реши.