ЧАС УЖИВО

Ово је упутство за наставнике који желе да држе приватне часове или консултације преко нашег образовног веб портала Учење на даљину.
За правна лица: молимо Вас да се јавите на office@ucenjenadaljinu.com.

Региструјте се

Можете се регистровати само користећи имејл. 
Уколико желите да држите приватне часове преко нашег портала, потребно је да се улогујете Гугловим налогом, односно Гугловим мејлом.


Улогујте се

Логујете се попуњавањем имејла лозинком коју сте добили у процесу регистрације или после тражења нове лозике коришћењем функције Заборављена лозинка

Контактирајте нас

Следећи корак је да нас контактирате, најпре путем мејла office@ucenjenadaljinu.com

На овај наш мејл треба да пошаљете:

1) Вашу радну биографију (потребно је да дужина биографије не прелази 600 карактера укљућујући специјалне карактере и размаке)

2) Вашу фотографију (потребно је да димензије фотографије буду најмање 300*300 пиксела)

3) Ваше контакт податке: мејл и телефон

4) Мејл под којим сте се регистровали, пожељно @gmail.com

5) Називе предмета који држите и нивое (пример: Математика за основну школу, Математика за пријемни у средњу школу, Математика за средњу школу, Математика за пријемни на факултет)

Уколико имате било каква додатна питање или било какве проблеме у процедури регистрације и логовање можете нас звати на телефон који је дат КОНТАКТ страни.

Заказивање часова

Уколико сте дошли до ове тачке процедуре то значи да смо се око свега договорили.

Закзивање часова се остварује једноставно: преко линка МОЈИ ЧАСОВИ (пре тога морате бити улоговани) доћи ћете на страну на којој можете да кликнете на ЗАКАЖИ ЧАС. Тада Вам се отвара табела на којој кликом на празно поље термина који желите да закажете отварате дијалог прозор на коме вршите избор предмета који желите да држите (уколико сте пријавили више предмета), односно ниво који желите да држите (уколико сте пријавили више нивоа). Затим кликом на ПОТВРДИ завршавате заказивање, односно нуђење Ваших часова/консултација уживо.

Да сте правилно извели процедуру знаћете једноствним увидом на страни МОЈИ ЧАСОВИ, појавиће се на промене на списку заказаних часова.

Чим се први ученик пријави на неки од Ваших понуђених термина на Ваш мејл/телфон под који сте регистровани стићи ће информација о резервисаном часу као и основне информације о часу које попуњава ученик: који је разред и која је тема/област предметног часа који сте понудили.

Држање часа

Приступ Вашем часу се за ученике отвара 5 минута пре званичног почетка часа. Ви можете приступити Вашој учионици увек, било преко ТЕСТ ПРОФЕСОР (на страни Моји часови) било преко УЂИ НА ЧАС (на страни Моји часови).

Тренутно се наш систем ради са интегрисаним Google Meet, тако да је неопходно да у тренутку уласка на час имате активан Гуглов налог са мејлом који сте нам достави.

Такође је потребно да дозволите ученику, када се појави захтев, да уђе на час.

Уколико сте се тако договорили са нама, користиће те нашу БЕЛУ ТАБЛЕ ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ или Вашу графичку таблу. За нашу Белу таблу довољна је једна веб камера, а ако користите Вашу интерактивну таблу препорука је да поделите екран тако да се види графичка табла у offline моду. 

БЕЛА ТАБЛА ЗА УЧЕЊЕ НА ДАЉИНУ је наш патент, који треба да омогући максималну перцепцију за ученике, нарочито за премете у којима се решавају задаци, односно дају писани примери: математика, физика, хемија, српски језик, страни језици ...

Часови трају 45 минута + додатних 5 минута за евентуални договор са ученицима у вези термина следећег часа. Ученици после часа попуњавају анкету у којој се изјашњавају о Вама као наставнику и о техничким условима за рад на часу.