КАКО КОРИСТИТИ

Моји курсеви

Уколико сте успешно обавили процес куповине и улоговали се преко свог налога, бићете одмах усмерени на страну Моји курсеви где су сви Ваши тренутно активни курсеви. Кликом на било који од активних курсева отвориће Вам се страница на којој се налазе сви уплаћени курсева са свим елементима за учење.


Ако вам је лакше да испратите упутство гледајући видео 
- можете кликнути на видео испод овог дела текста.

Страница курса (моји курсеви)

Са Ваше леве стране налази се списак свих курсева које сте купили. Кликом на било који од њих отвара се падајући мени са списком главних тематских области које су обрађене на курсу. Кликом на неку област, она се означава зеленом бојом у менију и отвара Вам се главни мени у доњем централном делу прозора, испод простора за видео.

Листа лекција

Кликом на поље лекције, отвара се листа свих лекција из које бирате лекцију коју желите да учите. Одабрана лекција Вам се отвара у радном пољу у горњем делу прозора. Кликом на дугме "play" почиње видео. Испод видеа лекције налазе се навигациони дугмићи којим се крећете ка следећој или претходној лекцији из одабране области.

Задатак

Уколико у главном менију из одређене области одаберете опцију задаци, кликом на конкретни задатак отвара Вам се у радном пољу у горњем делу прозора одабрани задатак. На самом врху радног прозора налазе се навигациони дугмићи где кликом на "Формулација" можете прочитати поставку задатка, кликом на поље "Резултат", приказује се текстуално решење задатка, а кликом на "Видео решење" отвара се видео са детаљним објашњењем поступка израде задатка.

Навигација

У горњем делу налази се навигациони бар са пољима "Претходни", којим се враћате на претходни задатак са листе, поље "Не знам" где кликом означавате да не знате да урадите задатак при чему тај задатак добија ознаку икс. 
Кликом на поље "Прескочи" одлазите на следећи задатак, а задатак који сте означили добија симбол са две стрелице. 
Уколико сте решили задатак, поље "Решио" Вам омогућава да задатак штиклирате у листи зеленим симболом. Једном означен задатак остаје обележен симболом сваки пут кад се улогујете, све док сами не промените ознаку задатка. Све ово Вам омогућава да уласком у листу задатака након неког времена тачно можете да сагледате које сте задатке успешно решили, који су Вам тешки, а које сте прескочили.