Учење на даљину

Учење на даљину је образовни веб портал који намењен пре свега ученицима основних и средњих школа, као и њиховим наставницима. У овом тренутку на нашем порталу можете пронаћи:

Сви наши курсеви испуњавају следеће услове

 • Портал интуитиван и лак за коришћење, на располагању и упутства КАКО КУПИТИ и/или КАКО КОРИСТИТИ
 • Све неопходно градиво на једном месту;
 • Врхунски предавачи и максимална перцепција испредаваног материјала;
 • Цене значајно ниже од цена приватних часова или припремне наставе уживо;
 • Доступно са компјутера, таблета и телефона;
 • Приступ свим курсевима 24 часа дневно;
 • Неограничен број прегледа за време трајања приступа;

У понуди су и приватни часови онлајн - ЧАС/КОНСУЛТАЦИЈЕ УЖИВО!

У току је акција поводом 10 година рада портала. Погледајте више у НОВОСТИМА!

  

ИЗДВАЈАМО ИЗ ПОНУДЕ!
ПРИПРЕМЕ ЗА ПРИЈЕМНИ ИСПИТ У СРЕДЊУ ШКОЛУ (мала матура)
У оквиру ове понуде су комплетне припреме за пријемни испит у средњу школу, свих 7 предмета: математика, српски језик и предмети кандидати за 3.тест: физика, хемија, биологија, историја и географија. Од школске 2022/2023 године - обавезно је полагање математике и српског језка, а од осталих 5 понуђених предмета бирате један који ћете полагати као трећи испит.
Детаљније...
МАТЕМАТИКА - ПРИПРЕМЕ ЗА ПРИЈЕМНИ НА ФАКУЛТЕТ
Можете да бирате између две могућности: да изаберете курс Математика униврзални пријемни или да пробате да пронађете даље на страници припреме које су баш за ваш факултет. Тренутно су обрађене и стављене на располатање препреме за пријемни испит из математике на следеће факултете: ЕТФ, ФОН, МатФ, ФТН (П1 и П3 студијски програми), ВИШЕР, Економски факултет, Фармацеутски факултет.
Детаљније...
БИОЛОГИЈА - ПРИПРЕМЕ ЗА ПРИЈЕМНИ НА ФАКУЛТЕТ
Медицински, Фармацеутски, Ветеринарски и сви други факултети на којима се полаже испит из биологије као пријемни испит сада су доступнији свима који желе да упишу и заврше неки од наведених факултета.
Детаљније...
ХЕМИЈА - ПРИПРЕМЕ ЗА ПРИЈЕМНИ НА ФАКУЛТЕТ
Медицински, Фармацеутски, Хемијски, Технолошки и сви други факултети на којима се полажe хемија као пријемни испит сада су доступнији свима који желе да упишу и заврше једано од ових факултета.

Детаљније...
ПРИПРЕМЕ ЗА ПРИЈЕМНИ НА ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ
Од 2021. године за пријемни испит на Правни факултет могуће је бирати између историје и српског језика. Ми смо свакако припремили оба предмета за вас. Наше припреме за пријемни испит су у потпуности онлајн и доступне су 24 часа дневно.
Детаљније...
ПРЕДМЕТИ ЗА ОСНОВУ ШКОЛУ (математика, српски језик...)
Прегледом ове странице можете пронаћи математику, физику, хемију, српски језик, биологију, историју и географију за ниво од 5. до 8. разред основне школе.
Детаљније...
ПРЕДМЕТИ ЗА СРЕДЊУ ШКОЛУ (математика, српски језик...)
Прегледом ове странице можете пронаћи математику, физику, хемију, српски језик, биологију, историју и географију за ниво од 1. до 4. разреда средње школе, тренутно - гиманзијски програм.
Детаљније...
КУРС ГИТАРЕ
Ко искуси овај курс гитаре никада више овај инструмент неће гледати као пре. Курс је намењен и апсолутним почетницима и гитаристима са искуством а који осећају да више немају смер за напредовање у свом музицирању.
Детаљније...
ЧАСОВИ УЖИВО
На располагању су вам и часови/консултације уживо у формату од 45 минута. Часови уживо су приватни часови онлајн, а консултације су могуће у склопу припрема за пријемне испите. У понуди су приватни часови из математике, физике, хемије, биологије, српског језика, историје и географије, као и гитаре.
Детаљније...
УТИСЦИ НАШИХ КОРИСНИКА
 • "Ovim putem želimo da se zahvalimo aktivu profesora koji su radili na projektu Učenje na daljinu - priprema za polaganje završnog ispita za upis u srednje škole.
  Svaka čast i veliko hvala cenjenim profesorima za objašnjene lekcije i odabir zadataka. Našem sinu je ovaj način spremanja ispita puno pomogao, a i nama roditeljima je mnogo značio.
  Takođe zahvaljujemo administratoru što nam je omogućio dodatno korišćenje sajta i po isteku vremena koje smo platili.
  Ovo nam vraća veru da u Srbiji još ima ljudi koji su spremni da pomognu i bez novčane naknade, mada bismo bili jako srećni da doplatimo kolko god je potrebno i odužimo se i na taj način.
  Cenimo Vašu dobru volju i naravno trud i rad.
  Sa velikim zadovoljstvom ćemo preporučiti ovaj način spremanja male mature svim budućim osmacima.

  Sve najbolje!"

  Jelena i Mile Zorić

 • "Поштовани тим,
  Не знам како да вам захвалим!
  Сада има и задатака после лекције.
  Супер сте! Хвала на сајту и могућности за приступ према, рецимо, најквалитетним курсевима српског ”на даљину”."

  Мехоношин Алексей

 • "Само желим да Вас обавестим да сам имала 35/40 поена на пробном пријемном. Знам да Вас то не занима, али опет, хвала Вам пуно што сте направили овај програм.
  Ако успем да упишем 3. београдску гимназију, купујем Вам свима чоколаду ❤ "

  Софија Ковач

 • "Nedavno sam preko Vašeg portala www.ucenjenadaljinu.com kupila dva kursa, prvo kurs hemije za pripremu prijemnog ispita za srednje skole, kako bismo testirali platformu, a zatim i kurs koji sadrži sve predmete do prijemnog ispita za srednje skole, pošto je kurs hemije bio zadovoljavajući.

  S'obzirom da ove godine imam sem "malog" jos i "velikog" maturanta, koji za prijemni na fakultet sprema matematiku, nameravam da kupim i kurs matematike koji imate u ponudi.

  Srdacan pozdrav!"

  Anđelka Minic

НАШИ САРАДНИЦИ
Срђан Огњановић
Срђан Огњановић
Надежда Кировски
Надежда Кировски
Јован Тодоровић
Јован Тодоровић
Милош Милчић
Милош Милчић
Ивана Вуковић
Ивана Вуковић
Марина Дрндарски
Марина Дрндарски
Марина Миљковић
Марина Миљковић
Бојана Стевановић
Бојана Стевановић
Дејан Божовић
Дејан Божовић
Драгана Мишић
Драгана Мишић
Бранко Тријић
Бранко Тријић
Лука Јовановић
Лука Јовановић