Новости

25
АПРИЛ
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Акција поводом 10 година постојања портала Учење на даљину

Дана 24.5.2014. године почео је да постоји и ради наш образовни веб портал.
Тим поводом смо припремили акцију која је усмерена пре свега на Специјалне понуде за приступе курсевима који трају до краја школске године, односно до дана полагања појединих пријемних испита.
Све такве цене ће бити смањене за 50% до краја ове школске године, односно до 1. јула за припреме за пријемни испите.
То значи да ће се цене припрема за пријемни у средњу школу и на поједине факултете кретати од 2.999 до 6.999 динара.
Погледајте детаљније на страницама где су припреме презентиране:Биологија, припреме за пријемни испит (медицински, ветеринарски, фармацеутрски, хемијски...)

Хемија, припреме за пријемни испит (медицински, хемијски, фармацеутски...)


Опширније...
13
МАРТ
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Усклађивање цена са кретањем на тржишту знања

Поштовани будући или бивши корисници, извршили смо усклађивање цена са кретањима на тржишту приватних часова и припрема за пријемне испите.
Комплетну нашу тренутну понуду можете пронаћи на страници ПОНУДА
При куповини обратите пажњу на Специјалне понуде, кроз њих ћемо спроводити највеће попусте и акције поводом 10 година постојања и рада портала.
Срдачно ваш,
Учење на даљину тим

Опширније...
15
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Акција: припрема за трећи испит за малу матуру за 1 динар!

До краја зимског распуста ове школске године нудимо вам, ако узмете комплетне припреме које укључују и математику и српски језик + један предмет по вашем избору - да тај трећи предмет кошта само 1 динар!
Ради се о СПЕЦИЈАЛНИМ ПОНУДАМА које можете пронаћи на страници Припреме за пријемни испит у средњу школу - мала матура.
Сва три курса заједно сада коштају 9.999 рсд, док математика и српски језик појединачно коштају 4.999 динара.
Наравно увек можете направити комбинацију која вама највише одговара, комбинујући курсеве са приступом од 30 дана, где су цене појединих предмета од 699 до 1299 рсд.
Акција, дакле, траје до 21. јануара 2024.
Уколико надлежно министарство продужи распуст - и ми ћемо акцију!
Ако вам треба помоћ да се снађете зовите на:
+381 66 666 4525 (Viber, WhatsApp)
Опширније...
09
ДЕЦЕМБАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Завршни испит (мала матура) - изјашањавање за трећи предмет (биологија, географија...)

Ученици осмог разреда основних школа имају могућност да се од данас па до 29. децембра 2023. године изјасне електронски путем преко портала Моја средња школа https://www.mojasrednjaskola.gov.rs/ или писаним путем у школи који ће предмет од пет понуђених – биологија, географија, историја, физика или хемија, радити као трећи тест на завршном испиту (малој матури).
Од 22. до 26. јануара 2024. године ученици могу проверити свој избор на порталу Моја средња школа или непосредно у школи. 
У школској 2023/ 2024 пробни завршни испит биће одржан 22. и 23. марта 2024. године, док ће завршни испит у школској 2023/2024. години бити одржан 17, 18. и 19. јуна 2024. године
Новина у односу на претходну годину је то, што ће ученици имати могућност да и у периоду од 8. до 11. априла донесу коначну одлуку из којег ће предмета радити трећи тест на завршном испиту.
Највећи број ученика током прошле године, као трећи тест определио се да полаже биологију, њих 38 одсто (24.307 ученика), географију је полагало 28 одсто (18.243 ученика) и историју 16 одсто (10.544 ученика), девет одсто (5.999 ученика) је полагало хемију као изборни предмет, док се осам процената ученика (5.270 ученика) одлучило за физику.
Отворен је и вибер канал "МОЈА СРЕДЊА ШКОЛА – Инфо канал“, на коме родитељи, као и ученици могу прочитати информације и обавештења о полагању завршног испита, пријемног испита, као и уписа у средње школе. Више о вибер каналу прочитајте на порталу Моја средња школа.
Опширније...
08
ЈУН
ОБЈАВИО: Учење на даљину

ЈУНСКА АКЦИЈА - 50% попуста на припреме за пријемне испите на факултет!

Све понуде за пипреме за пријемне испита не факултете на којима се полаже математика, (ФОН, ЕТФ, МатФ...), биологија и хемија, (медицински, хемијски, фармацеутски...), српски и историја (правни, филозофски, филолошки...) сад су 50% ниже у односу на основне цене.
Још мало времена је остало до пријемног испита, а наше припреме су комплетне и доступне 24 часа дневно, симљене у студију и у извођењеу наших врхунских наставника.
Срећно на испиту.
Опширније...
14
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Новости у понудама за припреме за пријемне испите!

Од данас више не постоје понуде за курсеве припреме за пријемни са приступом од 30 дана. 
Све понуде припрема за пријемне испите су сада са трајањем приступа ДО ИСПИТА, односно до дана када се пријемни испит на факултету или пријемни за средњу школу (мала матура) - одржава!

Опширније...
27
АПРИЛ
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Акција поводом годишњице постојања и рада портала Учење на даљину - продужена!

Наш портал је основан 24. априла 2014. године.
У оквиру акције која трајла до 3. маја имали сте могућност да по цени курса са приступом од 30 дана добијете приступ до испита. Акцију настављамо све до краја ове школске године. 
Срећно на пријемним испитима!
Односи се на све припреме за пријемне испите и сада су цене за комплетан курс у распону од 2.999 до 3.999 рсд за приступ свим материјалима у оквиру једног од наведених курсева до испита:
Куповина приступа се обавља по процедури у упутству Како Купити, а уплату можете извршите када год хоћете следећих дана, све до 3. маја у поноћ када се акција завршава.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.

Опширније...
26
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Редовно месечно усклађивање цена за пакете који трају ДО ИСПИТА!

Наши искуснији корисници већ су приметили да имамо две врсте понуда: 30 дана и до испита.
Очигледно је да је број дана до испита је променљива категорија и све је мањи како се пријемни испити или крај школске године приближавају. Из тог разлога ми традиционално почетком другог полугодишта крећемо у смањивање наведених цена и њихово усклађивање са преосталим бројем дана односно месеци. 
У сваком тренутку можете сами проценити колику уштеду остварујете куповином пакета до испита  у односу на пакете који трају 30  дана
Цена која је прецртана је почетна цена, цена са којом почињемо сваку школску годину односно нову сезону припрема за пријемне испите.
Можете се уверити и сами ако погледате наше странице са комплетним понудама за:
Такође, стално имамо акције везно за кредит, у нашим Специјалним понудама које се налазе на крају сваке странице понуде пакета или курсева.
Кредит се може користити за Часове/Консултације уживо као и за куповину других курсева по процедури Како Купити.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.
Опширније...
12
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Нови курсеви за пријемни из математике на факултетима. Промотивна акција! (завршена)

Поштовани будући студенти ЕТФ, ФОН, МатФ, ФТН, Економије, Фармације, ВИШЕР - имамо добре вести за вас: прилагодили смо наше универзалне припреме за пријемни на све факултете вашим појединачним  програмима.
Акција је завршена. Можете видети како је изгледала: 
"Да то прославимо направили смо промотивну акцију која траје до 23. јануара 2022. Пошто се акција завршава вечерас, довољно је да направите уплатницу данас (уколико немате картицу за плаћање на интернету или е-банкинг), а платите сутра. Уплатницу правите према процедури  Како купити
Можете да бирате између 25% попуста на основну цену или да платите пуну цену припрема а добијете кредит за Часове/консултације уживо у износу од 50% основне цене (Специјалне понуде)."
Више о свему можете пронаћи на нашој страници МАТЕМАТИКА - ПРИЈЕМНИ ЗА СВЕ ФАКУЛТЕТЕ
Све остале наше понуде, који укључују и припреме за пријемни на друге факултете - из хемије, биологије, историје и српског можете пронаћи на страници ПОНУДА
Опширније...
01
ЈАНУАР
ОБЈАВИО: Учење на даљину

Божићна акција, 50% цене - бесплатан Кредит!

АКЦИЈА ЈЕ ЗАВРШЕНА! МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАЛА:
Акција бесплатног кредита траје до 7. јануара у поноћ.
Односи се на све припреме за пријемне испите и садржи се у томе што добијате бесплатно кредит за Часове/Консулстације уживо у износу од 50% од цене припрема за пријемни испит. Акцију можете пронаћи у Специјалним понудама за:
Кредит се може користити за Часове/Консултације уживо као и за куповину других курсева.
Две су могућности да на време уплатите: да платите картицом до 24.00h вечерас или да направите уплатницу по процедури Како Купити, а уплату извршите када год хоћете следећих дана.
За све додатне информација зовите нас или пишите на 066/666-4525 (Viber, WhatsApp) или на наш мејл office@ucenjenadaljinu.com.
Опширније...