Како се купује

Жељени курс можете купити тако што ћете на самом сајту платити картицом (MasterCard, Visa, Maestro, DinaCard). У том случају ћете за неколико секунди након плаћања бити у могућности да користите плаћене материјале. Прихватају се и кредитне и дебитне картице. Код картица које су у програму "verified by Visa" или "secure code" у случају Mastercard и Maestro картица потребна је додатна верификација на страницама банке издаваоца. За начин додатног верификовања потребно је да се корисник додатно распита код банке издаваоца картице. Други начин уплаћивања је путем уплатнице. Ми ћемо Вам уплатницу послати на вашу имејл адресу након чега је можете одштампати или попунити на исти начин и уплатити у банци или пошти. Позив на број је у том случају обавезан јер он омогућава да повежемо Вашу уплату са Вашим корисничким налогом. Приликом куповине кредита картицом, 3% (или 30 дин уколико је износ мањи од 1000 дин) ће бити одбијено од количине кредита коју желите да допуните.

Трајање курса, односно пакета курсева

Понуђене су две опције трајања курса, односно пакета курсева: 30 дана приступа или до испита (до краја школске године). Трајање почиње даном активирања приступа курсу, по извршеној уплати. Завшава се истеком 30 дана у првом случају или завршетком пријемног испита односно школске године, у другом случају. Уколико је уплата извршена картицом, приступ се добија одмах, аутоматски. Потребно је поново се улоговати, односно излоговати па улоговати уколико сте били улоговани. Уколико је уплата извршена уплатници, приступ се активира по добијеном доказу о уплати, било да сте послали доказ о уплати на наш контакт мејл или телефон (Viber, What’s Up) или смо га добили од банке.

Куповина кредита за часове уживо

Часовима уживо можете приступити искључиво заменом кредита за час. Куповина кредита је идентична као и куповина курсева, са изузетком код плаћања кредитном или дебитном картицом. Приликом куповине кредита картицом, 3% (или 30 дин уколико је износ мањи од 1000 дин) ће бити одбијено од количине кредита коју желите да допуните.

Изјава о заштити и прикупљању личних података корисника и њиховом коришћењу

У име предузећа Учење на даљину д.о.о, обавезујемо се да ћемо чувати приватност свих наших купаца. Прикупљамо само неопходне, основне податке о купцима/корисницима и податке неопходне за пословање и информисање корисника у складу са добрим пословним обичајима и у циљу пружања квалитетне услуге. Сви подаци о корисницима/купцима се строго чувају и доступни су само запосленима којима су ти подаци нужни за обављање посла. Сви наши запослени одговорни су за поштовање начела заштите приватности.


Опис начина заштите поверљивих података о трансакцији

Приликом плаћања картицом путем интернета, унос података о картици се врши на заштићеној страници банке. Сигурност података приликом плаћања картицама, гарантује процесор платних картица на чијим страницама се обавља цео процес плаћања. Ни једног тренутка предузеће Учење на даљину д.о.о, нити Chip Card а.д. који омогућава прихват платних картица у име и за рачун предузећа Учење на даљину д.о.о, нема приступа подацима са Ваше платне картице.


Приликом уношења података о платној картици, повериве информације се преносе путем јавне мреже у заштићеној (криптованој) форми употребом SSL протокола и PKI система, као и тренутно најсавременије технологије. Сигурност података приликом куповине, гарантује процесор платних картица, Банка Intesa ad Београд, па се тако комплетни процес наплате обавља на страницама банке. Нити једног тренутка подаци о платној картици нису доступни нашем систему.


Повраћај средстава се врши искључиво преко VISA, EC/MC и Maestro метода плаћања, што значи да ће банка на захтев продавца обавити повраћај на рачун корисника картице.

Рекламације

Рекламације се шаљу на office@ucenjenadaljinu.com. Да би могли да потврдимо Ваш идентитет, рекламацију је обавезно послати са имејл адресе са којом сте се регистровали. Корисник има право на безусловну рекламацију у року од 24 часа од тренутка активирања купљених материјала уколико сматра да услуга коју добија не одговара понуди. После тог периода, клијент има право на рекламацију по другом основу. Наиме, уколико примети недоступност уплаћених видео материјала или проблеме са протоком. Напомена: рекламације неће бити прихваћене уколико је проток мали на страни корисника, тј. уколико његове download могућности нису довољне. Неопходни софтверски и хардверски услови су дати у параграфу "Неопходни софтверски и хардверски услови" на дну ове странице. Уколико корисник жели да изврши рекламацију по другом наведеном основу, саветујемо да се прво обради техничкој подршци за помоћ на страници Подршка којој се приступа из главног менија кликом на дугме Контакт.

Повраћај новца у случају рекламације

За сваку прихваћену рекламацију новац ће бити враћен на рачун уплатиоца у случају да је плаћање извршено платном картицом. Ако је плаћање извршено уплатницом, процес повраћаја ће бити разјашњен директно са корисником путем имејла или телефона. За прихваћене рекламације које настану након 24 часа од момента активирања закупљених материјала могући исходи су да новац или део новца буде враћен или да се рок за коришћење закупљених материјала продужи сходно томе колико је корисник оштећен.

Коришћење услуге

Материјали се налазе на самом сајту и њихово коришћење је лако и интуитивно. После истека рока коришћења који је плаћен у зависности од изабране опције, корисник ће и даље бити у могућности да се пријави (логује) на систем, али неће имати приступ материјалима.

Неопходни софтверски и хардверски услови

Да би корисник могао ефикасно да користи комплетан сервис, потребно је да испуњава следеће хардверске и софтверске услове:

 • Минимални download проток од 3Mb/s
 • Минимални upload проток од 3Mb/s (само за наставнике)
 • Неки од следећих прегледача (енг. browser-a):
  • Internet Explorer 10.0+
  • Firefox 50.0+
  • Chrome 60.0+
  • Safari 10.0+
 • За часове уживо уколико је корисник ученик, могућа је употреба IPhone или Android базираних уређаја при чему је за:
  • IPhone обавезна употреба горе предложеног Safari прегледача
  • док се за Android уређаје могу користити Chrome или Firefox.
За наставнике се препоручује искључиво коришћење сервиса преко десктоп рачунара или лаптопа.